ניתוח לבן 18 בעל קרנית דקה

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

24/08/2010 | 14:43 | מאת: א.ב.

אני בן 18 וחצי, לפני גיוס,מרכיב משקפיים מגיל 9, עדשות מגיל 15. מספרים: עין שמאל 2.75 - ,יציב לאורך זמן, עין ימין4.15 - , גדל מידי שנה ברבע מספר. בבדיקה לפני ניתוח נמצאה קרנית בעובי 480.הומלץ לי לעשות ניתוח ולתקן בעין ימין רבע מספר עד חצי מספר יותר בהנחה שזה יכסה את העליה שאולי תהיה. לגבי עובי הקרנית נאמר לי שאין זו בעיה אפילו לתקן עד מספר במידת הצורך. השאלה: האם כדאי ובטוח לעשות את הניתוח כיום (אני הכי רוצה בעולם) או לחכות להתייצבות מלאה?

25/08/2010 | 16:14 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום רב, לא נהוג / מקובל לנתח לפני התייצבות המספר. אני ממליץ להמתין. דר' מצליח.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר