ירידת עובי הקרנית

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

15/08/2010 | 14:28 | מאת: דן

יש לי מספר 8 בעין ימין ו7.5 עם צילינדר 0.75 בעין שמאל. הומלץ לי לעשות ניתוח בשיטת הASA. רציתי לדעת כמה מעובי הקרנית יירד בניתוח אם אעשה אותו? וגם באופן כללי מה טווח העובי שמורידים בכל שיטה? ובמה זה תלוי? תודה רבה.

15/08/2010 | 17:49 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום דן, עם הלייזר עימו אני עובד באמריקן לייזר אני מוריד כ- 10 מיקרון לכל מספר בשיטת ה- ASA. בשיטת ה- LASIK אפשר להוריד טיפה יותר. בכל מקרה אני לא מוריד יותר מ- 110 מיקרון. מכאן ניתן להסיק שאני הייתי מוריד במקרה שלך כ-80 מיקרון מעובי הקרנית. עובי ההורדה תלוי הרבה בשיקול הדעת של הרופא. דר' מצליח.

16/08/2010 | 17:20 | מאת: דן

שלום דוקטור ראשית תודה על המידע. בנוסף רציתי לשאול, אם אעשה את הניתוח,לפי מה שכתבת עובי הקרנית ישאר באזור 420 (יש לי עובי קרנית באזור 505 מיקרון) זה יכול לפגוע בעתיד בראייה או שזה בסדר לחיות עם עובי קרנית של כ 420 מיקרון. תודה רבה.

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר