כמה שאלות חשובות

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

11/08/2010 | 10:23 | מאת: שימי

שלום כמה שאלות 1.האים אתה מקבל גם בראשון לציון 2.האים טכנאי לייזר אצלכם בכך סניף-יש כמה או רק אחד שהם אופטומטריסטים? 3.אופטומטריסטים באמריקן לייזר מסתובבים בין סניפים שונים או רק בסניף אחד מסויים? 4.האים תוכל להגיד את שם האופטומטריסט שעובד בראשון לציון?נתנו לי כמה שמות-אני רוצה להתלבט.. תודה רבה שימי

11/08/2010 | 10:33 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום שימי, 1. כן - אני מקבל גם בראשון לציון. 2. יש טכנאי לייזר בראשון לציון בלבד כי רק שם מבוצע הניתוח. 3. בכל סניף בו מתבצעות בדיקות התאמה יש אופטומטריסט. 4. יש כמה אופטומטריסטים בסניף בראשון לציון - כולם מצויינים. דר' מצליח.

11/08/2010 | 13:23 | מאת: שימי

שלום דוקטור מצליח תודה ראשית כל על המענה תוכל בבקשה לאמר את שמות האופטומטריסטים? המליצו על אחד בפרופטרוט ואינני זוכר את שמו אנא נסה לעזור לי רוצה לדעת מהם שמותיהם, #לגבי הדבר השני-לא הבנתי...רק מכל הסניפים בראשון לציון יש טכנאי לייזר?

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר