אני בן שלוש עשרה ואני מעוניין לקבל ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  הסרת משקפיים בלייזר

03/08/2010 | 17:50 | מאת: דניאל

כבר בערך שלוש\ארבע שנים אני רוצה להוריד וההורים אמרו לי שאני יוריד אותם עם אני ישים אותם על העיינים ועד עכשיו אני כבר בן שלוש עשרה שנים ושלוש שבועות אני סובל :'( בבקשה מהר ככל האפשר לעשות לי את הניתוח בבקשה

04/08/2010 | 08:48 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום דניאל, צר לי על סבלך אבל אין אפשרות לבצע הניתוח לפני גיל 18. בגיל 17.5 תוכל לעשות בדיקות התאמה. סבלנות....

04/08/2010 | 08:48 | מאת: ד"ר מצליח טייב

שלום דניאל, צר לי על סבלך אבל אין אפשרות לבצע הניתוח לפני גיל 18. בגיל 17.5 תוכל לעשות בדיקות התאמה. סבלנות....

מנהל פורום הסרת משקפיים בלייזר