מכתשית יבשה לאחר עקירה טראומטית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/04/2016 | 18:53 | מאת: gomiriam

עברתי בתחילת שבוע שעבר עקירה שלפי מה שנאמר לי הייתה טראומטית וקשה (שן חלב ללא שורש) לאחר יומיים החלו לי כאבים עזים ביותר ולאחר כמה ביקורים אצל רופא שיניים אובחנה מכתשית יבשה. מאז אני מגיעה פעם ביום למרפאה ושמים לי חומר חום שאמור להרגיע אבל לא ככ עוזר.. האם יש דברים נוספים שכדאי לנסות? אני ממש מיואשת ופתרון לא נראה באופק... האם בכלל יש סיכוי להחלמה מלאה ולהפסקת הכאב?

שלום רב, נדיר לראות מכתשית יבשה באזור שלא שן בינה תחתונה אבל אפשרי. כעקרון התופעה חולפת לבד לאחר כ 10-12 יום. החומר החום רק אוזר להקלת הכאב. במידה ולאחר בדיקת הרופא המטפל זאת האבחנה אז יש צורך בסבלנות עד לחלוף הכאב. החומר החום אמור לתת הקלה משמעותית. במידה ולא אוזר צריך לחשוב האם יש סיבה אחרת לכאב רפואה שלמה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים