יומיים לאחר עקירה כירורגית של 2 שיניי בינה כלואות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

02/03/2016 | 19:43 | מאת: תמר

שלום, עברתי אתמול עקירה של 2 שיניי בינה כלואות בלסת תחתונה, אני לוקחת 3 פעמים ביום מוקסיפן ו-50 טיפות אופטלגין אבל עדיין יש לי כאבים חקים מאוד מאוד, אני לא מצליחה לישון בלילה, הפנים שלי נפוחות מאוד מאוד וממש כואב לי. גם לבלוע מאוד כואב לי, אני די משתגעת... זה נרמאלי? יש עוד משהו שניתן לעשות כדי להקל על הכאב?!

שלום, הדבר הראשון שאת צריכה לעשות זה לפנות לכירורג שטיפל על מנת לבדות עם תהליך הריפוי תקין או לא. במידה והריפוי תקין צפויים בהחלט כאבים חזקים ונפיחות נכרת שאמורים להתחיל להשתפר ביום השלישי. לגבי אנלגטיקה את צריכה כעת להסתפק בתרופות ללא מרשם כמו אופטלגין, אקמול, אדווין, וכו'. מחר תוכלי לבקש מהרופא תרופות עם מרשם כגון, Xefo, etopan, ואפילו percocet במידת הצורך, אבל זה לשיקול דעתו של הרופא שמטפל בך בהצלחה

02/03/2016 | 23:40 | מאת: תמר

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים