ניתוח להרמת רצפת הסינוס

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

28/02/2016 | 20:26 | מאת: יצחק

כאשר צריך לבצע הרמת סינוס לצורך שיקום דנטלי האם זה בעצם אומר ש"דוחפים" את הסינוס כלפי מעלה ? ואז בעצם הוא צריך לתפקד בפחות מרחב ממה שהיה לו... ? האם אין בכך סיכון לסינוסים ולתפקודם ? האם תפקיד הסינוס בעצם קשור למערכת הנשימה ?

שלם רב, אכן ההגדרה מדויקת. דוחפים את ריצפת הסינוס למעלה ומקטינים במעט את נפח הסינוס. אין לכך משמעות מבחינת תפקוד הסינוס. ברור שדרוש הדמיה לוודא שהסינוס בריא לפני שמתעסקים אתו. מומלץ לעבור את הפעולה אצל כירורג מיומן בסוג זה של ניתוחים. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים