שבר בלסת התחתונה- תהליך החלמה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

15/12/2015 | 16:56 | מאת: יוסי

שלום, לפני כשבועיים נפצעתי בתאונת אופניים. שברתי את הלסת התחתונה ונותחתי. הרופאים אומרים שהניתוח היה מוצלח מאוד ושכעת יש לחכות כחודש וחצי עד להחלמה וחזרה לאכול מוצקים. הבעיה היא שעברו כשבועיים מאז הניתוח, ואיני מרגיש כל שינוי לטובה.. ישנה תחושת לחץ תמידית על המקום. האם הגיוני שאין כל שינוי בתחושה שלי לאחר כשבועיים? האם זה חלק מתהליך החלמה תקין? תודה רבה

שבועיים זה זמן מינימאלי להתחיל להרגיש איזשהו שיפור שלאחר חבלה חמורה כמו שלך. לעט לעט תתחיל להרגיש בירידה של הכאב והנפיחות. אין ברירה מהיות סבלני. אין יש ספק לגבי תקינות הטיפול יש לפנות לבדיקה אצל מומחה פה ולסת. תרגיש טוב

17/12/2015 | 09:30 | מאת: יוסי

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים