חניכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

13/10/2015 | 22:47 | מאת: דקלה

בעקבות כיסי חניכיים, הרופאה שלי המליצה לי לעשות ניתוח חניכיים להכניס חלבון אמודגיין לחידוש רקמות להוסיף אבקת עצם BIO-OSS לעשות רגנרציה מודרכת ובנוסף לעשות השתלת עצם עצמית. האם תוכלו בבקשה קצת להסביר לי על הפרוצדורה הזו, סיכונים וסיכויים ? מה הכדאיות בלבצע אותה, או האם ניתן לוותר ? תודה.

קצת קשה להמליץ על הכדאיות של הפרוצדורה ללא בדיקת המטופל. מי שיכול לתת מענה זה הרופא המטפל. זה סוג הטיפולים שעדיף להתייעץ ולבצע אצל רופא מומחה למחלות חניכיים, לרוב, ולא אצל רופא שיניים כללי.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים