החלמה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

27/08/2015 | 16:30 | מאת: חלי

אני אחרי ניתוח הארכת כותרת לאחר 9 ימים יש לי עדיין תפרים נמסים היום פעם ראשונה מהניתוח ניסיתי ללעוס על הצד של הניתוח וזה כאב וחזרתי לצד הנגדי האם זה הגיוני שזה יכאב שאוכלים אחרי 9 ימים ועדיין לא צחצחתי את האיזור עם זה כאב באכילה האם כדאי לצחצח או שזה יכאב גם שם ועדיף לחכות עוד והאם זה הגיוני שהמקום עוד כל כך רגיש ואי אפשר לעשות עדיין פעולות פשוטות שנעשו לפני הניתוח וזה כרגע בגלל שהוחלט שכרגע אני אהיה בלי הכתר הזמני עד הריפוד עוד שבוע יש השפעה לכאב?

שלום חלי, למרות שהשם הארכת כותרת הינו שם אחד, תחתיו נסתרות מספר פעולות שונות. בסוגים מסוימים של הארכת כותרת סביר שיהיה כאב מתמשך. אני ממליץ לחזור להיבדק ע"י הרופא המטפל כדי לשלול ריפוי לא תקין בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים