שאלות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/08/2015 | 18:16 | מאת: שירה

יש לי שאלות. עושים לי מבנה ויצא שהכתר הזמני יצא רק שבועיים וחצי אחרי הטיפול זה בסדר ומה צריך להזהר והאם אפשר יהיה לעשות את הכתר הזמני בגלל שעושים לי ניתוח חניכיים בצד אחר ויצא 10 ימים לאחר מכן זה בסדר או לפי דעתך מוקדם מדי או עדיף לשאול את הרופא\ה אבל מי המנתח או המשקמת? וגם איך אוכל להזהר לגמרי אחרי המבנה ששבוע אח"כ עושים את הניתוח בצד שני אהיה חייבת לאכול בצד . והאם בשן שעושים מבנה וכתר זמני בגלל עשו טיפול שורש וההמשך עכשיו בעקבות שבר בקיר וזאת שן טוחנת שהבנתי יש שם יותר מאמץ , האם הסיכוי גם פה להארכת כותרת גדול יותר וגם בעקבות השבר וגם הרבה פעמים גומרת כך כי יש לי גם שיניים קטנות וגם אני חורקת אותן. . אודה על התשובות.

שלום רב מאוד קשה לענות על השאלות שלך ממליץ להפנות את השאלות לרופא המשקם בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים