דלקת במפרק הלסת?

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/03/2012 | 19:48 | מאת: ע'

שלום, לפני שבועיים וחצי עברתי טיפול שיניים במשך שעתיים וחצי בהרדמה כללית. לפני יומיים התחלתי להרגיש כאבים בלסת. אני לא יכולה לסגור את הפה היטב, ללעוס , והיום גם הופיעה נפיחות וקושי בבליעה. רופא המשפחה קבע שזו דלקת במפרק הלסת ורשם לי ארקוקסיה. האם סביר שדלקת תופיע שבועיים וחצי אחרי הטיפול? מה דעתך על הטיפול שהרופא משפחה קבע. אגב, מוקסיפן קיבלתי למשך 5 ימים מייד אחרי הטיפול. אודה לדעתך. תודה

08/03/2012 | 12:58 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שלום לאחר טיפול ממושך בהרדמה כללית בפה פתוח נמתחות הרצועות המיצבות את המפרקים. הטיפול שקיבלת בסדר יש לשקול גם פיזיוטרפיה בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים