לסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

04/03/2012 | 16:36 | מאת: איתי

לפני הטיפול האורתודנטי בשילוב כירורגי מצבי היה כך: סגר צלבי אחורי בצד ימין ולסת עליונה צרה, בפתיחת מלאה של הפה יש קליק וכשנשמע הקליק הלסת התחתונה זזה שמאלה. פניתי לאורתודנט הוא אמר לי לפני הטיפול שנשלח אותך לביה"ח שם יבצעו ניתוח בחניך ימין עליון השתלת עצם, ותוך שבוע עם הגשר נראה הרחבת לסת מהירה וסגר תקין.אני בטיפול אורתודנטי כבר כמעט שנתיים, ואני ממש לא רואה סגר תקין השן הטוחנת בלסת תחתונה קודמת לשן טוחנת עליונה מה שמראה עדיין על סגר אחורי.אני טוען בניתוח "השתלת עצב" היו צריכים לקחת יותר ימינה את השן הטוחנת העליונה ז"א למשוך הכל כך שתתבצע באמת הרחבה וסגר תקין.לאור האמור אני מחפש חוות דעת משפטית לעניין בטענה שהכל שקרים מההתחלה הוא חשב איך למשוך כסף ותו לא. תודה

08/03/2012 | 12:45 | מאת: ד"ר שלמה ברק

איתי שלום לצורך תשובה עניינית אני צריך לקבל יותר מידע. בהיות סודיות רפואית ניתן לדבר עימי בבית החוליםצ04-6304932\ דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים