שאלה מטרידה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

26/02/2012 | 10:40 | מאת: אמא מודאגת

בוקר טוב! ביתי בת 21 עברה עקירה כירורגית - 2 שיני בינה ביחד! ביום חמישי האחרון. נכון להיום יש לה עדיין כאבים חזקים, אבל משתמטריד אותי זה שהיא מאוד חלשה, חיוורת מאוד אפילו צבע בשפתיים אין לה, אין לה כח לכלום כל היום שוכבת. שאלתי היא: היא לוקחת אוטופן 400 + אנטיביוטיקה, התופעות האלו זה כתוצאה מהתרופות שהיא לוקחת??? מודה מראש - אמא

27/02/2012 | 11:48 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שלום שילוב של עקירה כירורגית ,כאבים אנטיביוטיקה ואנלגטיקה עלול לגרום לחולשה. מומלץ כלכלה מזינה ומעקב רפואי בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים