עקירה כירוגית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

06/01/2012 | 19:21 | מאת: מיכל

שלום, אני בת 34 ולפני כמעט שנה וחצי עברתי עקירה של שן בינה כלואה בלסת התחתונה. התפתחה אצלי מכתשית יבשה ובעצם עד היום המקום לא נרפא לגמרי ועדיין כואב, בעיקר בלילה וכשאני נוגעת במקום עם השיניים האחרות. הרופא שהייתי אצלו אמר שאולי זה בגלל שיש לי אנמיה והגוף מחלים יותר לאט. הוא אמר לי כל הזמן למרוח קורסידול ג'ל ולחכות. כשחזרתי שוב הוא אמר עוד לחכות... ואחר כך כבר לא חזרתי אליו. הלכתי לרופאת שיניים אחרת ששלחה אותי לצילום פנורמי ובאמת ראו בצילום שהמקום לא החלים לגמרי, וגם רואים בלי צילום שיש שקע בחניכיים שנראה בצבע אפור. רופאת השיניים אמרה שצריך אולי לפצוע את המקום שוב, ושאני אחזור אלייה עוד חודשיים אם המצב לא ישתפר. האם לפי דעתכם מכתשית יבשה תמיד אמורה להסתדר בסוף ופציעה של המקום יכול להיות פיתרון טוב? ואם כן, האם יש צורך לבצע את זה מספר פעמים? תודה מראש

08/01/2012 | 23:28 | מאת: ד"ר שלמה ברק

מיכל שלום מכתשית יבשה לא מפריעה לריפוי העצם. עבר שנה וחצי. עלייך להבדק על ידי מומחה לפה ולסת ולא רופא שיניים כללי בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים