שאלה מטרידה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

28/12/2011 | 15:19 | מאת: ליטל

mmmmonicayשלום רב! אני בת 20, ויש לי שן בינה עקומה שלוחצת לי על השן שלידה. הרופא שיניים במרפאה המליץ על עקירה כמובן לאחר שראה בצילום אבל לא במרפאה אלא בבית חולים! נורא נילחצתי? זה עד כדי מסוכן????? איך זה נעשה? מקווה לקבל תשובה קצת מרגיעה עד לקבלת תור בבית חולים!!!מודה מראש. ליטל ( השן למטה בצד השמאלי של הפה)

03/01/2012 | 13:15 | מאת: ד"ר שלמה ברק

ליטל שלום עקירת שן בינה כלואה הינה פעולה שגרתית אצל מומחה לה ולסת הסבר על מהות הטיפול ינתן על ידי הרופא המטפל.\ בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים