דימום מהאף לאחר עקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/12/2011 | 08:55 | מאת: יניב

עקרו לי שלשום שן בינה עליונה, והשן היתה תפוסה לעצם. הרופא שיניים (שלא שלח אותי לכירורג משום מה), הפריד את זה לבסוף, אבל לפני זה הוא משך די חזק. יש לי תפרים ואין לי בכלל דימום מהפה. אבל יש נפיחות, ויש לי כבר מאתמול דימום קל מהאף. האם זה סביר? ואם לא, לאיזה רופא אני צריך ללכת (אני לא סומך על רופא השיניים ב-100%)?

23/12/2011 | 13:55 | מאת: ד"ר שלמה ברק

יניב שלום דימום מהאף לאחר עקירת שן בינה עליונה נובע מדימום מאזור העקירה לחלל הסינוס המקסילרי וממנו מתנקז לאף. מומלץ שתבדק על ידי מומחה פה ולסת או רופא אף אוזן וגרון למנוע התפתחות זיהום בסינוסים בבברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים