שיני בינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

27/11/2011 | 21:12 | מאת: שני

אני בת 29, צמחו לי רק שלוש שני בינה, בצד ימין למטה אין שן, בצילום סטטוס לא נראתה שן בינה בצד ימין למטה, האם יתכן שצמחו רק שלוש שיני בינה? האם יכול להיות שיש שן כלואה שלא נצפית בצילום סטטוס? יש לי כאבים בצד הזה בצוואר, אבל איכשהו תחושה שזה מקרין מהלסת, ובגלל זה החשש שלי שאולי יש שן כלואה, יתכן? זה מפחיד אותי נורא וכל כך הייתי רוצה לדעת שאין שם שן, אבל אין לי אומץ לברר שוב בעזרת צילום נוסף.

01/12/2011 | 12:09 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שני שלום צילום אבחנתי להמצאות שן בנה הינו צילום פנורמי ולא צילום סטטוס. מציע שתבצעי אותו בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים