ציסטה בחניכיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/11/2011 | 00:47 | מאת: שרי

שלום רב, לפני 3 חודשים עברתי הליך כירורגי להוצאת ציסטה מהחניכיים. לאחר בדיקה פתלוגית גילו שלציסטה יש מאפיינים של ציסטה שעלולה לחזור. בגלל הציסטה המקורית הייתה לי דחיקת שורשים ושן אחת הייתה יותר ארוכה מהשנייה. עכשיו שמתי לב ששתי השיניים חזרו להיות פחות או יותר באותו אורך ושמעל השן שממנה הוצאה הציסטה יש נפיחות קשיחה (זה מרגיש כמו עצם) ולא כואבת. לפני חודש עשיתי צילום פנורמי שלא הראה בעיה מיוחדת, אבל עכשיו פתאום גיליתי את הנפיחות הזאת... התור שלי למעקב הוא רק בעוד חודש וחצי, האם יש סיבה להלחץ או שאפשר לחכות עם זה עד שיגיע התאריך למעקב? תודה ושבוע טוב שרי

27/11/2011 | 17:08 | מאת: ד"ר שלמה ברק

שרי שלום קשה לענות על שאלתך. נראה לי כי ניתן להמתין לביקורת במידה ואין כאבים בברכה \ דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים