ברוקסיזם במצב קשה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

17/10/2011 | 12:04 | מאת: אליס

שלום ד"ר. אני בת 25, וסובלת כנראה מברוקסיזם כבר 8 שנים לפחות. הגעתי למצב שאני שומעת קליקים לא רק בדיבור ופתיחת פה, גם סתם שאינני עושה כלום הקליקים הם פנימיים בראש ואף אחד לא שומע אותם מלבדי, יש ימים שאני קמה משינה כואבת ועם כאבי ראש ולסתות איומים. המצב הזה מפריע מאד לאיכות חיי ולתפקודי. אני ישנה כבר שנתיים עם סד לילה וזה ממש לא עוזר, ניסתי גם כל מיני שיטות בהומפאתיה וגם זה לא היה יעיל. אני מיואשת ולא מוצאת פתרון לבעייה שלי ונראה שעם הזמן המצב מחמיר האם יש לך דרך לעזור לי? תודה מראש אליס

19/10/2011 | 03:57 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אליס שלום לפי תאורך עלייך לעבור ברור קליני על ידי מומחה לפה ולסת ולאחר מכןלבצע בדיקת הדמייה אם אר איי לשקול לפי הממצאים את הטיפול המתאים בברכה דר' שלמה ברק

22/10/2011 | 12:33 | מאת: אליס

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים