הרגשת שריפה בחיך

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/10/2011 | 13:01 | מאת: תגל

שלום, לאבי בן 86 יש שיניים תותבות הרבה שנים. בחודשים האחרונים יש לו הרגשת שריפה בחיך העליון שמונע ממנו לשים את התותבת העליונה, לאכול, לישוןוכו'. עשה צילום פנורמי ולא התגלה דבר. איך אפשר לעזור לו? הוא מקבל תרופות לדילול דם, סוכר, הרגעה.

06/10/2011 | 11:12 | מאת: ד"ר שלמה ברק

תגל שלום צריבה בחיך מתחת לתותבת שלמה נובעת לרוב מגירוי הרקמה על ידי התותבת כמו התפתחות של פטריה. מומלץ שאביך יבדק על ידי רופא שיניים מומחה לרפואת הפה. בבית חולים הלל יפה כמו בבתי חולים אחרים יש שרות של מומחים לרפואת הפה בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים