דלת בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

16/09/2011 | 02:29 | מאת: מיה

שלום,אני סובלת מדלקת בשן 46 כחודש טופלתי במוקסיוט פורטה ולאחר כשלושה שבועות שלא היה שיפור משמעותי הופנתי למומחה פה ולסת, הבדיקה הייתה ביום חמישי והוא הפנה אןתי לצילום CT כי חשש שיש לי דלקלת בלסת התחתונה אני סובלת מחופ וכאבים ואף התעלפתי כפעמיים, בדיקת הCT בעוד כמה ימים ובנתיים הוא רשם לי אוגמטין אך בפועל לא אמר מה זה דלקת בלסת ומה הטיפול והסיכונים אשמח להסבר

17/09/2011 | 18:29 | מאת: ד"ר שלמה ברק

מיה שלום דלקת בעצם הלסת ממקור דנטלי-שן 46 הינה שכיחה. טיב הדלקת והטיפול בה הינו לפי בדיקה קלינית ורנטגנית של מומחה לפה ולסת בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים