כאב כרוני

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/08/2011 | 06:15 | מאת: אברהים

אני כבר יותר מ 4 שנים סובל מכאב ראש כרוני , הכאב מתחיל מאזור הלסת ואחרי שעה מקרין לכל אזור הראש הקדמי . בדרך כלל תרופות כמו אקמול פוקס מפחיתות הכאב , ( כאב יום יומי ) אבל התקפים יותר חזקים רק עם תרופות שונות שקיבלתי במרשם . כהתחלה אמרו לו שזאת מיגרנה לאחר מכן הנירלוג המליץ להתעייץ עם רופא שיניים וכירורג פה ולסת . רופאי השיניים לא מצליחים לאבחן ועד עכשו לא פגשתי שום כירורג פה ולסת כי נמאס לי מחווות דעת שונות של רופאים מה עליי לעשות ?! האבחנה האחרונה היתה ששני הבינה גורמום לכאב ורק הסרתן תוכל לעזור , אבל הרופה שיניים לא בטוח אם באמת זה המקור של הכאב . העלאתי קשיור לצילום פנורמי אם אפשר עזרתכם ! קישור לצילום : http://imageshack.us/photo/my-images/194/img0108yx.jpg/

20/08/2011 | 23:39 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום אחת האינדיקציות לעקירת שיני בינה היא שלילת כאבי פנים ממקור לא ברור. אני ממליץ לבצע עקירות אלו ולהמשיך את הבירור בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים