איבופרופן ועקירת שן בינה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

05/08/2011 | 18:08 | מאת: עידן

האם אפשר לקחת אדקס פורטה לאחר עקירת שן בינה ואם כן מה המינון המקסימלי?

06/08/2011 | 10:28 | מאת: ד"ר אורי בלנק

שלום מסוכן להמליץ על טיפול תרופתי פרטני באופן כזה. בגדול טיפול נוגד כאבים מודרני מבוסס על שילובים של אקמול ואופטלגין כל 6 שעות כאשר צריך לקחת את הכדורים לפני שהכאבים מתחיליםץ היוועץ ברופא המטפל

07/08/2011 | 17:03 | מאת: עידן

שלום ד"ר לא ביקשתי יעוץ פרטני רק שואלת שוב באופן עקרוני האם מותר לקחת איבופרופן בטיפולי שיניים ומה המינון היומי המקסימלי.מה עושים כשיש רגישות לאופטלגין מה אז השילוב האנלגטי המומלץ? תודה...

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים