מחפשת דחוף רופא מומחה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

27/07/2011 | 17:15 | מאת: יפית

שלום רב, אימי סובלת במשך 3 חודשים מכאבים בלתי מוסברים מאחורי האוזן. כאבים שמפריעים לה בתפקוד היומי עד כדי חוסר יכולת לדבר עם אנשים. הלכה למספר רופאים בקופה (כללית), עברה בדיקות שונות כולל סיטי, קיבלה כדורים במגוון סוגים ושום דבר לא הועיל. אנו מחפשים לה רופא מומחה שיוכל לעזור לה בבעיה המוזרה. חלק אומרים לנו פה ולסת (מכיוון שעברה השתלות לפני שנתיים בערך) חלקם אומרים א.א.ג. כל אחד אומר משהו אחר. אשמח לשמוע על המלצה. תודה יפית

30/07/2011 | 11:40 | מאת: ד"ר אורי בלנק

ממליץ לפנות לנוירולוג המתמחה בכאבי פנים שינווט את האבחנה וטיפול

29/12/2011 | 17:47 | מאת: יפית

פניתי למרפאת כאב, לנירולוג, למומחה פה ולסת בתל השומר עשה את כל הצילומים וה CT שביקשו ממנה ללא הועיל... עברו כבר הרבה מאוד חודשים ואנחנו אובדי עיצות אימי כל היום בוכה מכאבים! אשמח לסיוע/הפנייה למומחה פה ולסת ולשתלים

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים