בעיה בלסת

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

28/06/2011 | 23:42 | מאת: אדיר

לפני שבוע קמתי בבוקר עם קושי בפתיחת הפה וכאבים שניים לאחר ביקר אצל רופא שניים היתברר שיש דלקת חריפה בשן בינה אחורית תחתונה הדלקת הובילה למצב של אישפוז בבית חולים לאחר טיפול בדלקת נותר מצב שאני יכול לפתוח את הפה פתיחה מלא רציתי לדעת אם יש קשר בין הדלקת למצב הזה ומה הסיכוי שהלסת תחזור למצב רגיל של פתיחה רגילה

30/06/2011 | 13:06 | מאת: ד"ר שלמה ברק

אדיר שלום זיהום חריף ממקור שן בינה עלול להתפשט לחללים הבינשריריים של שרירי הלעיסה ומשכך גם לאחר חלוף הזיהום נותרת הגבלה בפתיחת הפה. מומלץ כי תבדק על ידי רופא מומחה לפה ולסת אשר אולי ימליץ על טיפול פיזיוטרפי לשרירי הלעיסה בברכה דר' שלמה ברק

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים