שן בינה כלואה בהטייה!

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/06/2011 | 19:20 | מאת: דניאל

שלום לאחר כאבים בשן בינה וצילום CT,נאמר לי שצריך לעקור את השן בינה,אך מפני שהיא כלואה בהטייה הפנו אותי לאסף הרופאץ שם בנוסף לאופציית העקירה סיפרו לי על עוד אופציה של חיתוך החלק העליון של השן. האם אתם מכירים את האופציה הזו? מה יתרונותיה וחסרונותיה? תודה מראש

23/06/2011 | 21:20 | מאת: ד"ר שלמה ברק

דניאל שלום כאשר שורשי שן הבינה קרובים לעצב הלסת וקיים סיכון של פגיעה בעצב במהלך העקירה אז שוקלים לעקור רק את החלק העליון של השן - הכותרת ולהותיר את השורשים שמסכנים את העצב בתוך הלסת בברכה ד'ר שלמה ברק

25/06/2011 | 21:10 | מאת: דניאל

יש הרבה הודעות של אנשים שהשן של קרובה לעצב ועשו עקירה. תוך סיכון של פגיעה בעצב.

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים