נפיחות בשפה תחתונה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

12/05/2011 | 11:20 | מאת: ציפי פריד

מזה כחדשיים יש לבעלי נפיחות סימטרית מתחת לשפה התחתונה. העיבוי הוא לכל אורך השפה ללא כאבים או תחושה כלשהי. מתוך מישוש פנימי או חיצוני אין ממצא של משהו קשה. ממה עלול דבר זה להיגרם ? בגלל שביתת רופאים התור שלנו לרופא פה ולסת נדחה בכל פעם.אודה לכם על תשובתכם. ציפי

14/05/2011 | 15:33 | מאת: ד"ר אורי בלנק

נפיחות בשפה התחתונה יכול להיות ביטוי של סוג של אלרגיה, ייתכן מצב שקרוי אנגיואדמה וכן מצבים נדירים יותר כמומלקרסון-רוזנטל סינדרום. יש לגשת לבצע בירור מקיף בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים