לחץ בלסת וקליקים בעת פתיחת הפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

03/11/2020 | 16:54 | מאת: שון

יש לי כמו לחץ כזה בלסת וקליקים בעת פתיחת הפה ואולי קצת נפיחות , אני חושב שזה אחרי העקירות של שיני הבינה שעשיתי לא בטוח , הייתי אצל הרופא בכללית והוא אמר לי שהפתרון היחיד זה סד ולא כדאי לעשות דרך כללית כי הם עושים סד רק לשיניים העליונות וזה בכלל לא עוזר לבעיה שלי וכללית לא מבינים את זה ( ככה היא אמרה) האם זה נכון? סד רק ללסת העליונה לא תפתור לי את הבעיה ? כדאי לי לפנות לרופא פרטי?

לא בהכרח קשור. שני הסדים יכולים להיות יעילים. לא יודע אם אתה צריך סד או לא. זה אפשר לדעת רק לאחר בדיקתך. בהצלחה

05/11/2020 | 01:44 | מאת: שון

ממה עוד זה יכול לנבוע ? כאבים בלסת בגלל חריקת שיניים ונעילת פה סד עליון יכול לעזור ? או שצריך גם תחתון? לפי מה קובעים

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים