תחושת מחט

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/10/2020 | 00:59 | מאת: אורי

שלום, בן 26. ביומיים האחרונים החל לי כאב בשן שמעולם לא הרגשתי לפני כן. הכאב התחיל באופן פתאומי בזמן שאכלתי, מדובר בשן שמאלית עליונה, די אחורית. הכאב מופיע כשאני לועס מזון, ההרגשה היא כמו מחט דוקרת, שנכנסת עמוק לתוך השן. בנוסף יש לי באזור השן לעיתים תחושת לחץ ודופק, ולעיתים תחושת הלחץ והדופק לא קיימת. על מה יכולה להצביע תחושת כאב כמו מחט שחודרת לתוך השן בזמן לעיסה? כשהייתי ילד היו לי חורים בשיניים, אבל לכאבים שנבעו מהחור הייתה תחושה אחרת לגמרי ממה שאני מרגיש עכשיו. תודה.

לא יודע. זה יכול להיות מספר דברים . כדאי להיבדק אצל רופא השיניים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים