מימצאים במפרקי הלסת בצילום סי טי

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

07/06/2020 | 20:09 | מאת: מודאגת

לפני כמה שנים נעשו לי השתלות שיניים בלסת תחתונה.ההשתלות לא צלחו בפעם הראשונה ועשו פעם נוספת ומאז אני סובלת כל הזמן מ דלקות והרופא מתעלם. נשלחתי לבדיקת סי טי של פרקי הלסת על ידי רופא אחר ואלו התוצאות רגישות במפרק לסת שמאל בצילום פנורמה נגע רדיו אופקי בקוטר 1 ממ ברווח הבין לסתי. בראש המנדיבולה השמאלית מאחור נראה מוקד קטן גרמי סמיך יותר. ללא דפורמציה של העצם עצמה. בבדיקה זו המרווח התווך פרקי משמאל נראה מעט רחב יותר מהימיני. אודה לתשובתך אני מאד דואגת

מצטער אבל את צריכה לפנות לבדיקת כרורג פה ולסת. אין ערך בדיון בפורום בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים