מכה יבשה אחרי עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

26/05/2020 | 15:23 | מאת: שירה

שלום ד״ר, עברתי עקירה כירורגית ביום שישי האחרון , ואתמול בבוקר הופיעה עיגול צהוב באיזור הלחי התחתונה, קרוב לסנטר, שהלך והצהיב, כמו כתם צהוב בעור במחשבה ראשונה הנחתי שזו מכה יבשה כתוצאה מהעקירה שמחליפה צבעים בזמן ההחלמה אך מכיוון שזה מעט רחוק מאיזור העקירה (שן 38) אני לא בטוחה האם זהו דבר נפוץ? או שיש צורך לגשת לבדיקה? אודה על עזרתך, בכבוד רב שיר

שלום רב, תמיד טוב לגשת לבדיקה כעקרון זה נשמע כמו שטף דם. זה סביר וזה זביר שזה רחוק מהמקום של העקירה. כמו כן יתכן שזה ירד לצוואר בימים הקרובים. לא סיבה לדאגה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים