4 ימים אחרי עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

13/02/2020 | 22:31 | מאת: חן

שלום, עקרו לי את שן 48 לפני 4 ימים שהיתה כלואה חלקית. העקירה עברה מהר ובקלות ולאחריה לא נתנו לי אנטיביוטיקה. עשיתי אחרי 24 שעות שטיפות מי מלח ולקחתי אדוויל. המצב כרגע הוא שצד ימין של הלשון (צמוד לעקירה) כואב לי כשאני מדברת, הוא לא רדום ורק כואב.. ובנוסף יש לי כאב שמקרין לאוזן, בלוטת הלימפה התנפחה לי ויש לי הגבלה רצינית בפתיחת הפה. הייתי היום בביקורת ונתנו לי מוקסיפן לשבוע ושטיפת פה. יש סיבה לפנות למומחה בגלל הלשון? אני ממש חוששת.

שלום רב מקווה שהכל הסתדר בינתיים. כעקרון רצוי להתנהל לפי הנחיות של הרופא המטפל. כאב בלשון בצמוד לאיזור העקירה סביר. אבל בינתיים הנפיחות צריכה להיות בירידה והפתיחת פה להשתפר. אחרת כדאי להתיעץ שוב בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים