פה ולסת עקירה כירוגית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

13/08/2019 | 10:36 | מאת: תמר

לפני כחמישה ימים עברתי עקירה כירוגית של שן בינה כלואה שהיתה קצת יותר מורכבת מהרגיל. אומנם הנפיחות והכאבים קצת עברו.. אבל נשארה נפיחות קלה סביב האזור.. אני לא מטופלת בכדורים רק לוקחת משככי כאבים פעם ב.. רציתי לשאול אם יש דרך להפחית את הנפיחות במהרה ?? ואם יש צפי לתהליך ההחלמה ?

שלום רב סביר שיש שארית של נפיחות עד כ 10 ימים לאחר העקירה בתלוי בכמה התגובה שלך הייתה קשה - רמת הנפיחות המקורית. זה אמור להשתפר מיום ליום. כל דבר אחר שונה מזה דורש ביקורת אצל הכרורג המטפל. אין דרך להפחית את הנפיחות במהרה. זה תהליך שלוקח זמן. בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים