טעם מלוח והכאבים לאחר עקירה כירורגית

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

18/11/2018 | 18:54 | מאת: דנה

שלום, לפני שבוע ביום שני עברתי עקירה כירורגית של שן כלואה (48). הכאבים כיום חזקים, ייתכן ואף חזקים יותר ממה שהיו (למרות שמשככי כאבים עוזרים והופכים לנסבל), מקרינים גם לאיזור האוזן והלסת ממש כואבת, קיימת גם מוגבלות בפתיחת הפה. בנוסף יש טעם מלוח מאיזור העקירה, קיים בימים האחרונים והתגבר היום משמעותית. מאוד מובהק. האם זה נורמלי? (נעשו תפרים נמסים והיום מרגישה שכבר מתחילים להתרכך). אציין כי לאחר העקירה קיבלתי אנטיביוטיקה (אוגמנטין) לשבוע, מסיימת מחר. תודה רבה מראש

שלום רב, זה לא נשמע כמו ריפוי תקין. עם הכאב יותר חזק היום מבהתחלה יש לפנות לבדיקה אצל הכרורג שטיפול בך. גם לא יודע מה הסיבה למתן אוגמנטין.... יתכן והכל כשורה אבל ממליץ לפנות לבדיקה אצל הכרורג המטפל בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים