פצע ליד השן בינה .....

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/11/2018 | 23:58 | מאת: אור

בחודש הבא אני צריכה לעקור שן בינה שמאלית תחתונה עקב עששת חור גדול והשן למעשה עם הזמן נסדקה והתפוררה. ללא כאבים. אבל מאתמול נהיה לי פצע לידה וזה ממש כואב.. מגרגרת עם מי מלח . אבל מה עוד אפשר לעשות בכדי להקל? בכדי להעביר מהר? זה משתפשף עם השן בינה קשה לי לאכול.

שלום רב, הכי פשוט זה למצוא כרורג שיכול לעקור את השן במעוד קרוב יותר מהקבוע. אפשרות שנייה זה להכנס לרופא השיניים שלך ושינסה להחליק את האיזור של השן שמגרה את הלחי, אבל זה לא תמיד אפשריץ בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים