אודה מאוד לעזרה סובלת מאוד

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

10/11/2018 | 17:32 | מאת: מלי

בת 39.ברקע סינוסיטיס כרוני,חולת פיברומיאלגיהובעיות במפרק הלסת-קנקים ומעת לעת התקפי כאב. מאוד בלחץ בחודש האחרון בגללשסבלתי מכאבים דו צדדיים באיזור העיניים והאף כאבים מאוד חזק.אובחן סינוסיטיס לקחתי אנטיביוטיקה טבעית וחל שיפור אבל הכאב עבר רק לצד שמאל והינו במפרק הלסת בבלוטות,באוזן,כואב בשיניים,מקרין לעין שמאל לעיתים תחושת נימול.אין בעיות ראיה אין נפיחות רק כאב חזק שכאילו לופת לי את צד שמאל של הפנים 1. לפני חודשיים עשיתי צילום פנורמי בפה שבו ראו רק חור בשן. האם זה מבטיח שאין שם הפתעות רעות? 2.לאן ללכת?לאיזה רופא?מה ניתן לקחת.ארקוקסיה ואתופן אני לא לוקחת בגלל דלקת בקיבה .האם וולטרן בכדור יכול לעזור? אני כאובה מיואשת ומתחילה לפחד כיזה לא עובר תודה רבה

היי אין לי איך לעזןר לך בפורום את צריכה להבדק אצל רופא א.א.ג. ורופא שיניים על מנת לאתר את מקור הכאב בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים