תחושות מוזרות בחלל הפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/02/2018 | 18:01 | מאת: יעל

מזה כחודשיים אני סובלת מתחושה מוזרה בחלל הפה. כאילו שיש רובד דקיק שמכסה את החך העליון או השיניים. אין לי סימנים של פטריה בפה. אם כי לפני הופעת התסמינים היתה פטריה בלחיים הפנימיות שטופלה ועברה. אני כל הזמן " מגרדת" עם הלשון חלקיקים דקים ( אולי עור עדין? ) ולועסת אותם. יש גם תחושה של יובש בפה. ולפעמים תחושה שחלק בלשון "נרדם". המצב לא קיים כל הזמן. יכולות להיות שעות שקטות ללא תחושות אלו. בעיקר בבוקר לפני שהתחלתי לאכול זה לא קיים. אשמח מאוד לעזרה. יעל

שלום רב הבעיה שלך אינה הנושא של הפורום ממליץ להבדק אצל רופא השיניים ובמידה והוא כך ימליץ אצל מומחה לרפואת הפה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים