קשי בליעה עודף רוק בפה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

02/12/2017 | 06:38 | מאת: עידן

שלום אני בן 26 יש לי חודשים קשיי בליעההה ואוכל לא עובר טוב הרגשה שלא עובר טוב ונתקע בגרון עברתי גסרטסקופיה רק דלקת קלה שטופלה צילום בריום תקין אף אוזן גרון צינור דרך האף תקין יש הרגשה של דוד בגרון והרגשה של משו זז לי בין הגרון לחזה ויש לי עודף רוק כבר 4 ימים התחיל ולפני זה לא היה לי את זה אף פעם מציק מאוד מפחד ליחנק בלילה ..ממש הרבה רוק בפה כול דקה צריך לבלוע אץ הרוק במשך כול היום יש טיפול לזה שמעתי על זריקת בוסטקין משו כזה שתפחיתת את הרוק תודה עידן

02/12/2017 | 06:40 | מאת: עידן

והרוק יותר מתחת ללשון מרגיש שיש לי שם הרבה רוק יותר מישם...

שלום רב, לא יכול להמליץ לך על טיפול אם אין אבחנה. עברת חלק מהבירור שלדבריך היה תקין. היו המלצות להמשך בירור? אתה יכול לפנות לבדיקה אצל כרורג פה ולסת ולהשלים את הבירור, אבל בדרך כלל אם סיפור כמו שלך העייה היא לא עודף רוק אלה קושי בבליעה. אז אין יתרון בהרקות בוטוקס בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים