אבוד , השתלה או לא ? !

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

09/09/2017 | 21:07 | מאת: ישראל

דר" שלום רב . איך אפשר להחליט מה לעשות ומי יכול לענות בכנות על שאלות ? ! כול השניים התוחנות שלי שלוש במיספר בכול צד ובכול לסט עליונה ותחתונה עם כתרים שהגיעו לקצה זמן חייהם כ25 שנה [גילי 49] . בלסט תחתונה כבר נפלו ויש חלקי שיניים שבורות . ניגשתי לרופא שיניים שהציע לעקור את השניים השבורות ולסים פלטה \ גשר לשניים תחתונות . שאלתי לגביי שתלים , הרופא אמר שיש זמן החלמה ונוצר חור בלסת אחריי עקירה שצריך להתאחות כמה חודשים לפני השתלה והוא לא ממליץ לעשות שתלים . באופון כללי הרופא לא מבצע שתלים במרפאה ! איך ואיפה אפשר לקבל מידע אמיתי למה שאפשר לעשות ? איך לדעת אם אפשר לעשות השתלה ביום אחד כמו בפירסומות ? מי יכול לענות על שאלות בכנות ? תודה רבה מראש .

אני מתאר לעצמי שכל רופא עונה לך בכנות. זהלא אומר שכל אחד צודק ויכולים להיות דעות חלוקות אבל עונה בכנות. במידה והרופא שלך לא מתעסק בשתלים כדאי לבקש שיפנה אותך למישהו שכן, או שתפנה לבד. יכול להיות שבמקרה שלך לא ניתן לבצע שתלים. הפרסומות של שיניים ביום אחד יכולות להיות בעיותיות. הן אכן פרסומות. בכל מקרה צריך להחליט האם ניתן לבצע שתלים ביום אחד או לא, אבל לא תמיד זה לטובה. לא תמיד יש את התנאים להצלחה בטיפול כזה ועדיף להתקדם בשלבים הנושא של "לענות בכנות" זה עיניין של איזה רופא אתה תסמוך אליו בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים