כאב בעצם הלחי לאחר הרמת סנוס

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

22/08/2017 | 15:39 | מאת: אורה ש

לפני כ 3 חודשים עברתי השתלות שיניים והרמת סנוס. לאחר בצוע הפעולה החלו כאבים חזקים בעצם הלחי בצד שמאל. סיוי של מערות הפנים היה תקין. רופא השתלים לא ראה משהו לא תקין בשתלים. הכאבים נמשכים מ. עושים?

שלום רב, הסיבוך הכי נפוץ של הרמת סינוס הינו סינוסיטיס. כדאי להבדק על ידי כרורוג פה ולסת במידה ולא היה כרורג מי שביצע את הניתוח. במידה ויש סינוסיטיס זה מתבטא בצילום סיטי. אם יש כאבים לאחר שלושה חודשים משהו לא תקין. קשה לי להגיד מה לא בסדר בפורום אבל צריך בדיקה של כרורג פה ולסת או רופא א.א.ג על מנת לשלול סינוסיטיס בהצלחה

23/08/2017 | 09:01 | מאת: אורה ש

שלום, תודה על תשובתך. רופא א.א.ג. שלל סינוטיסוס. את הנתוח לא בצע כירורג אלא רופא מומחה בחניכיים והשתלות. מצרפת פענוח הסיטי

לא רואה את מה שצרפת. יש בכמה בתי חולים בארץ מרפאות משולבות של רופאי פה ולסת וא.א.ג העוסקים בין היתר בנושא של סיבוכים לאחר הרמת סינוס. זה לא אומר שהכאב נובע מהסינוס אלה שיש אפשרות להבדק במרפאה שכזאת. דוגמא - בי"ח מאיר בהצלחה

24/08/2017 | 11:13 | מאת: אורה

תודה רבה. אמשיך בברור

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים