כיבים אדומים על השפתיים

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

14/08/2017 | 21:52 | מאת: דנה

שלום רב, בשבוע האחרון הופיעו לי כיבים אדומים לאורך השפתיים. זה לא מבחוץ אלא יותר כשמזיזים את השפתיים ו"פותחים" אותן או מרימים אותן אפשר לראות לאורך השפה, בשתיהן. זה מעקצץ/שורף קלות אבל לא תמיד וכשלא מעקצץ/שורף אז אני פשוט מרגישה שיש משהו לא כרגיל. לא היה שינוי בתזונה אבל הייתי נתונה תחת לחץ נפשי ובאופן כללי חצי השנה האחרונה כללה הרבה שינויים בחיי האישיים, לא בריאותיים. לא נוטלת תרופות וללא מחלות רקע או בעיות בריאותיות. האם יכול להיות קשר ללחץ נפשי? מה יכולות להיות הסיבות לכך? מבינה שפה זה לא דרך לאבחן אבל אשמח לדעת מה יכולות להיות הסיבות. עד שאגיע לבדיקה פיזית אצל הרופא. תודה רבה!

שלום רב לא באמת יודע על מה מדובר ולא יכול לתת המלצות במסגרת זאת אבל את צריכה להבדק אצל מומחה לרפואת הפה. הוא בטח יוכל לאבחן את מה שיש ולהפנות אותך למטפל המתאים בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים