שפה רדומה לאחר ביופסיה

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

26/07/2017 | 16:51 | מאת: ליאור

שלום, עברתי היום בבוקר ביופסיה של השפה התחתונה (בלוטות רוק מינוריות) לבירור שיוגרן. ההרדמה חלפה כבר לפני שעות. עם זאת, החצי הימני שהשפה, מול האזור בו נלקחה הביופסיה, נותר רדום לחלוטין. האם הדבר יישאר כך? תודה

שלום רב כדאי לפנות עם התלונה לרופא שטיפל בך אבל יש בשפה סעיפים דקים של עצבים שנותנים תחושה לשפה ויתכן פגיעה. אכן יתכן שכך זה ישאר. צריך להמתין ולראות רפואה שלמה

27/07/2017 | 11:46 | מאת: ליאור

האם ייתכן כי בשל תפירה לא נכונה מופעל לחץ על העצב או שמא נפגשת זרימת הדם אליו וע"י פתיחת התפרים, טרם הפצע הגליד, ותפירה חדשה יכולים לשנות משהו? תודה ליאור

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים