גרנולומה בין השיניים הטוחנות

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

20/04/2017 | 14:56 | מאת: שלי

מה זה גרנולומה פיוגיק שיצא בחניכיים? האם זה מסוכן אם מוציאים ואז זה חוזר אחרי כמה חודשים? בביופסיה רשמו שיש תסנין דלקתי צפוף.

20/04/2017 | 19:30 | מאת: שלי

אציין כי בפירוט של הביופסיה רשמו שהנגע נחתך ויש ברקמה שתף דם ולא יכולים לדעת אם הנגע יצא בשלמותו. אולי בגלל זה הנגע חוזר? כי חתכו אותו ולא הוציאו את כולו? מה עושים עכשיו? ניתוח חניכיים? כבר ביצעתי הקצעת שורשים

אם זה חוזרצריך להוציאו שוב

שלום רב, מדובר בנגע שפיר (לא גידול ממאיר) לא מסוכן. אכן יכול לחזור וצריך להיות במעקב תקופה קצרה אצל רוםפא השיניים

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים