דלקת חניכיים סביב השן

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

26/02/2017 | 18:33 | מאת: דנית

אשאל כך יש לי דלקת חניכיים שלא עוברת סביב שן בינה , חשבתי שטיפה שאין דימום אז זה סוג של יציב , אבל היום בניקוי בין עם חוט הדנטלי שלא היה כבר כמה ימים שוב פעם הרבה דם עד שנרגע , השאלה האם יכול להיות במצב כזה עקירה / טיפול כלשהו בשן למרות שהשן אין אצלה שוב בעיה שהיא בקעה היתה בבקיעה לא מלאה , חלקית , היא אצלי ממש בקיעה כמו כל שן טוחנת האם במצב כזה יכול להיות גם מצב שיצטרכו עקירה במיוחד שהדלקת / כאבים כבר כמה שבועות מתקרב לחודש שלא מחלים? וזה שעושים לי טיפולים בשן ליד לא יכול להיות שזה השפעה ואם כן זה היה קורה מהתחלה וזה לא התחיל מתחילת הטיפולים , אז לא נראה הגיוני אז האם יכול להיות מצב כזה , או באופן עקרוני אין טיפול לחניכיים במיוחד שזה רק לשן בינה.

מצטער אבל לא מבין. מה רופא השיניים שלך אומר? שצריך לעקור את שן הבינה? כדאי להבדק על ידי כירורג פה ולסת

26/02/2017 | 23:42 | מאת: דנית

שאם לא יוקל ותעבור הדלקת כנראה אצטרך עקירה למרות שהשן נמצאת כמו שאר השיניים יש לי במילא תור לכירוג השבוע לביקורת על שן אחרת אבקש שיסתכל גם על זה אבל יכול מצב ששן שהיתה במצב טוב כל השנים ולא בעיית בקיעה תעשה פתאום בעיה גם בגיל מאוחר יותר בהרבה יותר מזמן הבקיעה אחר הרבה שנים מאז .

כן, יכול להיות שזה המצב. נשמע שאת צריכה לעקור אותה. תמתיני לראות מה הכרורג אומר בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים