עקירת שורש של שן בינה כן או לא

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

08/01/2017 | 15:56 | מאת: נעמה

שלום, מלפני שבועיים עברתי עקירה לא מוצלחת של שן בינה עליונה, בה השן נשברה והשורשים נשארו... כרגע לא כואב בכלל. השאלה שלי היא האם יש צורך לעקור את השורשים או שניתן לחיות איתם ( העדפה שלי כרגע) ובמידה וצריך לעקור, מה רמת הדחיפות. המון תודה מראש.

שלום רב, כעקרון ניתן לחיות עם שאריות של שיניים בםה שנים לרבות ללא סיבוכים אבל לא ניתן לתת תשובה רצינית בלי לבדוק אותך. ממליץ לפנות ליעוץ אצל כרורג פה ולסת ולהחליט לאחר בדיקה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים