צילום סיטי ושתל

דיון מתוך פורום  כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים

21/08/2016 | 23:32 | מאת: אדוה

אני 4 חודשים אחרי עקירה בשן שהיה בה סדק ונקבע לי לעשות צילום ותור למשתיל שיהיה בעוד חודש השאלה מתי כדאי לעשות את הצילום האם עכשיו או כמה שיותר קרוב לתור ייתן מידע הכי טוב ובכלל תוך כמה זמן לוקח לקבל תשובה ? והאם הסיכוי שמצב הפנורומי לפני שנה שנתיים טוב הסיכוי שלא אצטרך הרמת סינוס גדול?

שלום רב, צילום היסטורי לא רלוונטי, במיוחד אם בוצע לפני עקירת השן. לגבי תזמו ה CT אני מעדיף כמה שיותר צמוד להשתלה אבל צריך להיתיעץ עם הרופא שלך שיתכן ויש לו שיקולים נוספים ובגלל זה רוצה אותו קודם בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית פה ולסת והשתלות שיניים