שיקום נשמתי לאחר שבועיים וחצי בטיפול נמרץ

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

27/10/2015 | 08:59 | מאת: מיטל

שלום, יש לי אח החולה במחלת ניוון שרירים מסוג דושן- ב- 5 שנים האחרונות אחי מונשם קל עם אויר בלבד (ללא חמצן) ולא בצורה אינטנסיבית. בתקופה האחרונה חלה התדרדרות בתפקוד הריאות והוא כרגע מאושפז בטיפול נמרץ מזה שבועיים. כמו כן אתמול בוצע הליך של פיום קנה והחדרת צינורית להנשמה קבועה. ברצוני לשמוע המלצות על מקומות פרטיים לשיקום נשמתי לאחר יציאה מטיפול נמרץ

למיטל שלום צרי איתי קשר ל 052-4266499 על מנת שאוכל לקבל את כל התמונה כדי שאוכל לעזור לך

מנהל פורום שיקום נשימתי