שיקום נשימתי

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

21/07/2015 | 18:05 | מאת: Outbreak

שלום רב! אמא שלי סובלת מלימפומה אגרסיבית אשר נמצאת בחלל הצדר. היא סובלת מנוזלים פלוארלים במשך חודשיים. לאחרונה חטפה שוק ספטי בשל אמפיאמה והורדמה והונשמה. היום בוצע פיום קנה בשל רצון הרופאים להוציאה מטיפול נמרץ. הרופאים טוענים שבשל המחלה והקרנות שעברה מסרטן קודם יש בעיה לריאות להתפשט ולכן סביר שכרגע היא לא תנותק מההנשמה. אף אחד לא אומר לנו כלום על מצב הריאות או מה אפשר לעשות בהמשך ולגבי סיכויי גמילה...יש לציין שהיא מקבלת כימו כרגע. אשמח לחוות דעת :) טל

שלום תשובה לשאלתך אשמח מאוד להסביר לך אם תצלצל ל 052-4266499אני זקוקה למספר נתונים

מנהל פורום שיקום נשימתי