דואגת מאוד לסבתא.

דיון מתוך פורום  שיקום נשימתי

23/02/2013 | 22:42 | מאת: ליאת

סבתא שלי בת 88 הגיעה לאישפוז בבי"ח השרון בגלל קושי בבליעה ובנשימה ללא רקע של מחלת ריאה או חום. לאחר יומיים החולט על הרדמה והנשמה. מזה 3 ימים מונשמת. ערכו בדיקות סי טי מוח, ריאות ובדיקות א.ק.ג ודם ללא ממצאים מלבד סוכר גבוה (400). אינם יודעים מדוע חלה הידרדרות , רק ציינו חשש ממינון יתר של כדורי שינה וכדורים נגד דמנציה. מהיום כבר לא מורדמת וכשערה ניכר שסובלת מהמכשיר ומקשירת הידיים. האם המצב הפיך בגילה? האם עלינו לבקש מהרופאים שינסו לגמול אותה? האם יש תקווה?

לליאת שלום לדעתי תמיד יש סיכוי לגמילה אך אינני יכולה לאמר לך בביטחה כי אינני מכירה את הנתונים הרפואיים של סבתך. אם את רוצה את יכולה לצלצל אלי ל 4266499 052

מנהל פורום שיקום נשימתי